Hoppa till sidans innehåll

Vallentunalägret vecka 32, 2019


 

Vi rivstartar försäsongen med VKKs klassiska sommarläger under vecka 32. Det blir en vecka med mycket is-, dans- och fysträning med tränare av absolut toppklass!

  • Kontakta oss på This is a mailto link om du har frågor.

 

Tid och plats:

 

  • Vecka 32, måndag-söndag, 5-11 augusti. Vallentuna IP, A-hallen.

 

Träningsalternativ:

 

  • Alternativ A: för tävlingsåkare, 16 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 3000 kr + 500 kr i anmälningsavgift.
  • Alternativ B: för speedgrupper och tävlingsåkare, 11 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 2700 kr + 500 kr i anmälningsavgift.
  • Alternativ C: för åkare i skridsko- och konståkningsskolor, 6 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 1600 kr + 500 kr i anmälningsavgift.

 

Alternativ A och B har en ledig dag insprängd i schemat. Observera att markträningen är utomhus och skor och träningskläder bör vara anpassade för ev. dåligt väder.

Vuxengruppen kommer att köra alternativ B eller C beroende på intresset. Vi meddelar vilket alternativ det blir innan lägeravgiften ska betalas.

 

Luncher:

Lunch kostar 65 kr och serveras på Rookie Bar som ligger i A-hallen. Restaurangen har panoramafönster mot isen.

 

Tränare:

 

Vyachek

 

 

Vyachek Chiliy:
Vyachek har tävlat för det Ukrainska landslaget under många år och har bland annat varit USSR-mästare bland yngre ungdom. Han har som åkare representerat Ukraina på både på JVM och EM. Vyachek har under 9 års tid varit verksam som proffsåkare i USA och har bland annat jobbat som assisterande karaktärsutvecklare för Disney on Ice produktionen ”Celebrations”. Vyachek är huvudtränare i Vallentuna KK. Han har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport och även Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.

 

Alex

 

 

Alexandra Sechyna:

Alex har tävlat och tränat för det ukrainska landslaget under många år. Hon har över tjugo års erfarenhet som tränare och har tagit upp åkare från grundnivå till europeisk elit. Hon har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport. Sedan förra året är hon tränare i Vallentuna Konståkningsklubb med ansvar för grupper från Speed till A1.

 

 

Helena

 

 

Helena Chiliy:

Helena är huvudtränare i Viggbyholms KK. Helenas meritlista är lång och hon kan bland annat titulera sig svensk mästarinna 1995 och 1997. Hon tog dessutom silverplatserna i SM 1994 och 1996 och två brons på de Nordiska Mästerskapen. Helenas framgångar ledde henne ända till OS i Nagano 1998 och hon är idag medlem i Svenska Olympier. Under 12 års tid var Helena proffsåkare i USA och huvudrollsinnehavare i olika produktioner inom Feld Entertainement, Disney on ice och Royal Caribbean. Helena är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.

 


Michael

 

Michael Neuman

Michael är en flitig tävlingsåkare som representerar Lidingös Allmäna Konståkningsklubb (LAKK) och Slovakien, bl.a. i EM 2019. Han är slovakisk mästare men har även bronsmedaljer från SM innan han blev slovakisk medborgare. Michael är en noggran och engagerad tränare och när han inte tävlar är han tränare hos LAKK.

 

 

Cornelia

 

 

Cornelia Nilsson:

Cornelia är tränare och tidigare åkare i Vallentuna KK med meriter som SM guld i Ungdomsklasserna. Hon har tränarutbildning 3A via Svenska Konståkningsförbundet och domarutbildning steg 1. Cornelia arbetar som tränare i Vallentuna KK och tränar även en del själv fortfarande medan hon studerar på juristlinjen.

 

Lina

 

 

Lina Nilsson:

Lina är Waxholms Konståkningsklubbs huvudtränare och ansvarar för träningsupplägg och planering för klubbens konståkare. Hon är även tränare i DASK. Lina jobbar som tränare för speedgrupper, förberedande tävlingsgrupper och tävlingsgrupper inom konståkning. Hon tränar och tävlar aktivt och har tränarutbildning steg 2.

 

 

Katja

 

 

Katja Talviharju:

Katja är en systematisk och noggrann tränare i Viggbyholms KK som själv åkt konståkning i 12 år och har erfarenhet som tränare under de senaste 9 åren där hon bland annat arbetat som ansvarig för skridskoskolan. Katja har god erfarenhet med barn, är utbildad barnskötare och har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3A.

 

 

Masha

 

 

Masha Sechyna:

Masha är dansare och fd elitkonståkare. Hon är danstränare och koreograf i Vallentuna Konståkningsklubb där hon håller i dansträningen för alla grupper, från speed- till elitgruppen. Hon är även koreograf för tävlingsgrupperna.

 

Om Vallentuna IP

 

Vallentuna ishall

 

 

Ishallen ligger vid Vallentuna IP som även har en friidrottsanläggning, motionsspår och tennishall. Det finns ett nyrenoverat familjehotell 100 m från ishallen om övernattning önskas, se Hotel Vallentuna »

Det är gångavstånd till Vallentuna centrum, där tåg och buss finns.

Avgifter:

Anmälningsavgiften är 500 kr och betalas vid anmälan. Turordning gäller den dag anmälningsavgiften registreras.

Lägeravgiften skall vara betald senast den 30 juni. Vi kommer att skicka ut en länk till slutbetalning i god tid före den 30 juni till de som har anmält sig.

 

Lägervärdar:

Lägret har en lägervärd tillgänglig under dagtid. Åkarna måste dock kunna klara sig själva mellan träningspassen.

 

 

Uppdaterad: 21 APR 2019 17:54 Skribent: Ed Fontes
Epost: This is a mailto link

 

 

Skridsko- och Konståkningsskolan

 

 

Eftersäsongen fortsätter med markträning!

Kontakt: 
This is a mailto link

 

Vi samarbetar med Fritidshjälpen för att erbjuda skridskoskola och konståkning för alla. Ansök om hjälp till avgiften via mejl till:

This is a mailto link

 

Tack Santa Maria för att ni sponsrar detta samarbete!

 

 

 

 

Träning och läger

 

 

Träningscheman och läger:

 

 

 

 

Följ oss:

 

 

 

 

 

 

 

Beställ klubbattiraljer med ditt namn på! 

 

 


Obs! Ny VKK-kylväska för läger och stranden!

Beställ klubbattiraljer från 2you:s webbshop!

 

 

 

 

Skridskovård 

 

 

  • Slipning: 


 

 

 Postadress:
Vallentuna KK - Konståkning
Parkvägen
18646 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartner