Anmäl dig till VKK:s skridskoskola!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viruset med namnet "severe acute respiratory syndrome coronavirus 2”, förkortat SARS-CoV-2, ger upphov till sjukdomen ”coronavirus disease 2019”, förkortat COVID-19.

Hur minimerar vi risken för spridning i samband med träning när ishallen öppnar igen?
Under början av februari kommer omklädningsrummen att vara stängda och ishallarna kommer bara att vara öppna för isträning och skridskosnörning. Följande gäller tills vidare:
 • A-hallen är endast till för träning på is (max 50st) och som omklädningszon (max 30st) för snörning av skridskor. Fys på läktaren är inte tillåten i fortsättningen.
 • Vi får inte använda klubbrummet för dans eller fys. Endast fyra personer får vistas i klubbrummet i taget. Vi får gå in och hämta skridskor och sedan snabbt gå ut igen.
 • B-hallen är endast till för träning på is (max 50st). Avbytarbås utomhus eller bänkarna vid publikingången (vid tyngdlyftningssakerna) får användas för snörning av skridskor. Bänkar har placerats ut. Fys i B-hallen är inte tillåten i fortsättningen.
 • När vi har ispass i B-hall kommer en ledare eller tränare att få gå in via huvudingången i A-hallen för att öppna nödutgången under klubbrummet. Där kan vi gå in och hämta eller lämna våra skridskor Notera att vi endast får hämta och lämna skridskor. Vi snörar på och av i B-hallen när vi har ispass där.
I övrigt är det extremt viktigt att vi följer vissa regler för att kunna gå vidare med träningen:
 • Stanna hemma från träningen om du har minsta symtom på sjukdom såsom rinnande näsa, lätt hosta eller feber. Om du börjar känna dig dålig under passet: meddela tränare och åk därefter hem och vila. Du ska ha två symptomfria dagar innan du återgår till träningen.
 • Värm upp utomhus. Om det är dåligt väder, håll behörigt avstånd på de ytor vi kan hålla till på.
 • Föräldrar får inte stå i korridoren utanför omklädningsrummen. De ska vänta utanför ishallen.
 • Håll avstånd under träningen. Håll ett säkerhetsavstånd till andra på minst 1 m, helst 2 m.
 • Håll för näsa och mun när du nyser eller hostar. Försök också att gå undan när du känner att det är dags. Nys och hosta i armvecket.
 • Var extra noggrann med hygienen. Tvätta händer noggrant med tvål och vatten eller använd handsprit.
 • Använd konståkningshandskar. Handskar gör att man i högre grad undviker att pilla i näsan och ögon, där viruset kan ta sig in.
 • Försök att gå på toa hemma innan träningen så att vi använder ishallens toaletter så lite som möjligt.
 • Dela inte på vattenflaskor, godis, etc.
Även om barn och unga verkar få lätta symtom av sjukdomen (COVID-19) är det viktigt att vi inte sprider viruset (SARS-CoV-2). Det är också viktigt att vuxna håller sig borta från omklädningsrummen i största möjliga mån, speciellt mor- och farföräldrar.

Vi kommer att fortsätta att hålla alla uppdaterade om läget i ishallen: 
Följ VKK
Kontakt
Vallentuna Konståkningsklubb
Postadress:
Parkvägen,
186 46, Vallentuna
Bankgiro:

5013-4626

E-post:
info@vallentunakk.se
Swish:

123 290 99 76

 
Tajt ekonomiskt nu? Sök hjälp med träningsavgiften
Skridskovård
Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ VKK
 
Huvudsponsorer
 
Stöd VKK via Sponsorhuset
Stöd VKK via Gräsroten
VKK på Twitter: