Anmäl till VKKs sommarläger!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vallentunalägret vecka 32, 2024
Vi rivstartar försäsongen med VKKs klassiska sommarläger under vecka 32. Det blir en vecka med mycket is-, dans- och fysträning med tränare av absolut toppklass!
 
Kontakta oss på info@vallentunakk.se om du har frågor.
Träningsalternativ och avgifter
 • Alternativ A: för tävlingsåkare, 16 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 3195 kr + 495 kr i anmälningsavgift.
 • Alternativ B: för speedgrupper och tävlingsåkare, 11 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 2795 kr + 495 kr i anmälningsavgift.
 • Alternativ C: för åkare i skridsko- och konståkningsskolor, 6 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 1695 kr + 495 kr i anmälningsavgift.
 • Anmäl dig här »
Alternativ A och B har en ledig dag insprängd i schemat. Anmälningsavgiften betalas vid anmälan. En länk till lägeravgiften skickas ut senast runt den 20 juli.
 
Vuxengruppen
Vuxengruppen kommer att köra alternativ B eller C beroende på intresset vid anmälan. Vi meddelar vilket alternativ det blir efter att alla har betalat in anmälningsavgiften men innan lägeravgiften ska betalas.
 
Sista anmälningsdag
 • Sista anmälningsdatum utan förhöjd avgift: 1 juli.
 • Anmälningsavgiften höjs till 745 kr efter 1 juli.
 • Avanmälan skall göras innan 2 juli, annars debiteras hela lägeravgiften. Anmälningsavgiften återbetalas ej annat än om lägret blir inställt.
VIKTIGT:
 • Åkare från Upplands Väsby KK anmäler sig till Iza Corb.
 • Åkare från KK Sundbyberg anmäler sig till klubben.
 • Åkare från Viggbyholms IK Konståkning anmäler sig till sektionen.
 • Endast Vallentunaåkare från skridsko- och konståkningsskolan samt vuxengruppen behöver anmäla sig till lägret. Åkare från VKKs Speed, UTV, C1, V2, A2, V1 samt A1 behöver inte anmäla till lägret. Dessa åkare förväntas delta och lägret ingår i månadsavgiften för respektive grupp.
TRÄNARE
Helena Chiliy:
Helena är huvudtränare i Viggbyholms IK konståkning. Helenas meritlista är lång och hon kan bland annat titulera sig svensk mästarinna 1995 och 1997. Hon tog dessutom silverplatserna i SM 1994 och 1996 och två brons på de Nordiska Mästerskapen. Helenas framgångar ledde henne ända till OS i Nagano 1998 och hon är idag medlem i Svenska Olympier. Under 12 års tid var Helena proffsåkare i USA och huvudrollsinnehavare i olika produktioner inom Feld Entertainement, Disney on ice och Royal Caribbean. Helena är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
Vyachek Chiliy:
Vyachek har tävlat för det Ukrainska landslaget under många år och har bland annat varit USSR-mästare bland yngre ungdom. Han har som åkare representerat Ukraina på både på JVM och EM. Vyachek har under 9 års tid varit verksam som proffsåkare i USA och har bland annat jobbat som assisterande karaktärsutvecklare för Disney on Ice produktionen ”Celebrations”. Vyachek är huvudtränare i Vallentuna KK. Han har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport och även Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
Alexandra Sechyna:
Alex har tävlat och tränat för det ukrainska landslaget under många år. Hon har över tjugo års erfarenhet som tränare och har tagit upp åkare från grundnivå till europeisk elit. Hon har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport. Sedan fyra år är hon tränare i Vallentuna Konståkningsklubb med ansvar för grupper från Speed till A1.
Iza Corb:

Iza är huvudtränare i Upplands Väsby KK. Hon har steg 4B-utbildning, den högsta utbildningen i svensk konståkning. Iza tränar åkare från nybörjare upp till elit. Hon är även idrottskonsulent och kursföreläsare för tränare.

Cornelia Nilsson:
Cornelia är tränare och tidigare åkare i Vallentuna KK med meriter som SM guld i Ungdomsklasserna. Hon har tränarutbildning 3A och domarutbildning steg 1. Cornelia arbetar som tränare i Vallentuna KK.
Masha Sechyna:
Masha är dansare och fd elitkonståkare. Hon är danstränare och koreograf i Vallentuna Konståkningsklubb där hon håller i dansträningen för alla grupper, från speed- till elitgruppen. Hon är även koreograf för tävlingsgrupperna.
Tid och plats
 • Vecka 32, måndag-söndag, 5 augusti - 11 augusti. Vallentuna IP, B-hallen.
Hitta till Vallentuna IP
Följ VKK
Kontakta VKK
Vallentuna Konståkningsklubb
Postadress:
Parkvägen,
186 46, Vallentuna
Bankgiro:

5013-4626

E-post:
info@vallentunakk.se
Swish:

123 290 99 76

 
Slipning och skridskovård
Följ VKK
 
Guldsponsorer
 
 
 
 
Stöd VKK via Sponsorhuset
Stöd VKK via Gräsroten
VKK på Twitter: