Anmäl dig till skridskoskolan nu!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
 
Vallentunalägret vecka 32, 2020
Lägret är nu fullbokat! 
Vi rivstartar försäsongen med VKKs klassiska sommarläger under vecka 32. Det blir en vecka med mycket is-, dans- och fysträning med tränare av absolut toppklass!

Kontakta oss på info@vallentunakk.se om du har frågor.
Beställ lunch till lägret!
Lunch kostar 85 kr och serveras på Rookie Bar som ligger i A-hallen. Restaurangen har panoramafönster mot isen.
Tränare
 
Helena Chiliy:
Helena är huvudtränare i Viggbyholms IK konståkning. Helenas meritlista är lång och hon kan bland annat titulera sig svensk mästarinna 1995 och 1997. Hon tog dessutom silverplatserna i SM 1994 och 1996 och två brons på de Nordiska Mästerskapen. Helenas framgångar ledde henne ända till OS i Nagano 1998 och hon är idag medlem i Svenska Olympier. Under 12 års tid var Helena proffsåkare i USA och huvudrollsinnehavare i olika produktioner inom Feld Entertainement, Disney on ice och Royal Caribbean. Helena är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
Vyachek Chiliy:
Vyachek har tävlat för det Ukrainska landslaget under många år och har bland annat varit USSR-mästare bland yngre ungdom. Han har som åkare representerat Ukraina på både på JVM och EM. Vyachek har under 9 års tid varit verksam som proffsåkare i USA och har bland annat jobbat som assisterande karaktärsutvecklare för Disney on Ice produktionen ”Celebrations”. Vyachek är huvudtränare i Vallentuna KK. Han har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport och även Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
Alexandra Sechyna:
Alex har tävlat och tränat för det ukrainska landslaget under många år. Hon har över tjugo års erfarenhet som tränare och har tagit upp åkare från grundnivå till europeisk elit. Hon har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport. Sedan två år är hon tränare i Vallentuna Konståkningsklubb med ansvar för grupper från Speed till A1.
Hanna Nyholm:

Hanna är huvudtränare i Waxholms konståkningsklubb. Innan hon startade sin tränarkarriär tävlade hon på A-nivå under flera år. Hon har tränat ett flertal olika klubbar i Stockholm och andra delar av Sverige med åkare från skridskoskola till elitnivå. Hanna har tränarutbildning 3B och domarutbildning steg 1.  Hon är en mycket uppskattad och engagerad tränare. När hon inte är konståkningstränare arbetar Hanna som Ortopedingenjör. 

Cornelia Nilsson:
Cornelia är tränare och tidigare åkare i Vallentuna KK med meriter som SM guld i Ungdomsklasserna. Hon har tränarutbildning 3A via Svenska Konståkningsförbundet och domarutbildning steg 1. Cornelia arbetar som tränare i Vallentuna KK och är även ansvarig för klubbens jul- och vårshow. På lägret kommer hon att träna konståkningsskolan åkare och sin egen grupp i VKK (C1).
Katja Talviharju:
Katja är en systematisk och noggrann tränare i Viggbyholms KK som själv åkt konståkning i 12 år och har erfarenhet som tränare under de senaste 10 åren där hon bland annat arbetat som ansvarig för skridskoskolan. Katja har god erfarenhet med barn, är utbildad barnskötare och har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3A.
Masha Sechyna:
Masha är dansare och fd elitkonståkare. Hon är danstränare och koreograf i Vallentuna Konståkningsklubb där hon håller i dansträningen för alla grupper, från speed- till elitgruppen. Hon är även koreograf för tävlingsgrupperna.
Anmäl dig till lägret här »
Träningsalternativ och avgifter
  • Alternativ A: för tävlingsåkare, 16 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 3059 kr + 539 kr i anmälningsavgift.
    • Med Tanja Magnusson som tränare, 3559 kr + 539 kr i anmälningsavgift. 
  • Alternativ B: för speedgrupper och tävlingsåkare, 11 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 2759 kr + 539 kr i anmälningsavgift.
  • Alternativ C: för åkare i skridsko- och konståkningsskolor, 6 ispass fördelade på 6 dagar och 5 fyspass, lägeravgift 1659 kr + 539 kr i anmälningsavgift.
Alternativ A och B har en ledig dag insprängd i schemat. Observera att markträningen är utomhus och skor och träningskläder bör vara anpassade för ev. dåligt väder.
Vuxengruppen kommer att köra alternativ B eller C beroende på intresset. Vi meddelar vilket alternativ det blir innan lägeravgiften ska betalas.

  • Sista anmälningsdatum: 1 juni. Därefter höjs anmälningsavgiften till 700 kr.
  • Vi lämnar tillbaka alla avgifter ifall lägret blir inställt pga COVID-19. Vi lämnar även tillbaka avgiften om man inte får resa eller om det inte går att boka hotell!
  • Avanmälan skall göras innan 1 juli, annars debiteras hela lägeravgiften.
Tid och plats
  • Vecka 32, måndag-söndag, 3-9 augusti. Vallentuna IP, A-hallen.
Om Vallentuna IP
Ishallen ligger vid Vallentuna IP som även har en friidrottsanläggning, motionsspår och tennishall. Det finns ett nyrenoverat familjehotell 100 m från ishallen om övernattning önskas, se Hotel Vallentuna »

Det är gångavstånd till Vallentuna centrum, där tåg och buss finns.
Hitta till Vallentuna IP
Följ VKK
Kontakta VKK
Vallentuna Konståkningsklubb
Postadress:
Parkvägen,
186 46, Vallentuna
Bankgiro:

5013-4626

E-post:
info@vallentunakk.se
Swish:

123 290 99 76

 
Tajt ekonomiskt nu? Sök hjälp med träningsavgiften
Skridskovård
Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Insta
Instagram
 
Huvudsponsorer
 
Stöd VKK via Sponsorhuset
Stöd VKK via Gräsroten
VKK på Twitter: